Căutare Live

F1 / Monoposturile echipei Hispania nu iau startul in MP al Australiei

Pilotii echipei Hispania Racing Team, Vitantonio Liuzzi si Narain Karthikeyan, nu vor lua startul in Marele Premiu al Australiei, programat miine, de la ora 09.00, deoarece nu s-au incadrat in regula "107%" in calificarile de azi, informeaza AFP.

Germanul Sebastian Vettel, care a obtinut prima pozitie pe grila de start in calificarile de azi dimineata, a fost cronometrat in prima parte a calificarilor cu timpul de 1 minut, 25 de secunde si 296 de miimi, iar ceilalti piloti trebuiau, conform unei reguli reintroduse in F1, sa parcurga un tur in minim 1 minut, 31 de secunde si 266 de miimi.

Cu toate acestea, cel mai bun timp realizat de italianul Vitantonio Liuzzi in prima parte a calificarilor a fost 1 minut, 32 de secunde si 978 de miimi, iar timpul coechipierului sau, indianul Narain Karthikeyan, a fost de un minut, 34 de secunde si 293 de miimi.

Contrar celorlalte echipe, monoposturile echipei Hispania au efectuat primele teste abia vineri - un tur, astfel ca era de asteptat ca pilotii sa inregistreze cei mai slabi timpi, scrie Mediafax.

"In final, sunt foarte mandru de echipa mea. Circumstantele nu au fost cele mai bune. Am reusit un miracol inca o data, insa nu a fost suficient", a declarat directorul echipei, romanul Colin Kolles.

Echipa Hispania Racing Team, aflata in fata celui de-al doilea sezon in F1, continua sa se confrunte cu probleme financiare, fiind singurul team care nu si-a testat monopostul pentru 2011 in pauza competitionala.

Sursa: Gazeta Sporturilor

Foto: f1fanatic.co.uk

Bosnia - Romania 2-1. Tricolorii, la 6 puncte in spatele Albaniei... F1 2011 / Sebastian Vettel pleaca din Pole la Melbourne!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri