Căutare Live

F1, MP Monaco: Vettel si Alonso, cei mai rapizi in antrenamente

Campionul mondial en titre, Sebastian Vettel, a fost cel mai rapid pilot in prima sesiune de antrenamente de la Monaco. In cea de-a doua insa, Fernando Alonso i-a dat replica, germanul terminand pe cinci.

In prima sesiune de antrenamente, Vettel a oprit cronometrul la 1:16.619, fiind cu 0.113 secunde mai rapid decat Fernando Alonso (Ferrari) si cu 0.520 fata de Nico Rosberg (Mercedes).

Dar in cea de-a doua, Alonso a facut legea. Spaniolul a oprit ceasul la 1:15.123, fiind urmat la 0,105 sec. de Lewis Hamilton (McLaren). Nico Rosberg a fost consecvent si a marcat tot cel de-al treilea timp. Iar cel de-al patrulea i-a revenit lui Jenson Button (McLaren). In timp ce Vettel a incheiat pe cinci, cu un timp de 1:15.667.

Reglajele din antrenamente nefiind indentice insa cu cele pentru calificari si cursa, este imposibil de anticipat ordinea de start de duminica.

Foto: Intactiimages / EPA

VIDEO! Vesti bune din Olanda! Mihai Nesu a fost mutat de la terapie intensiva... Cosmin Olaroiu: "Nu raman la Steaua!"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri