Antena Căutare

F1: Red Bull respinge ideea plecarii lui Vettel la Ferrari: Ar fi prost sa o faca

Sebastian Vettel ar fi "prost" sa se duca la Ferrari atat timp cat Fernando Alonso este acolo. Aceasta este parerea lui Helmut Marko, consultant al echipei Red Bull, care crede ca este normal ca tanarul campion mondial sa fie curtat de echipele mari, dar ca nu se pune problema ca plecarea sa aiba loc curand.

Intelegerea lui Vettel cu Red Bull expira la finalul anului 2012 si cat timp nu este semnat un contract nou, speculatiile conform carorar pilotul de 23 de ani ar fi tentat de cea mai mare echipa din Formula 1 sunt inevitabile.

Totusi, Marko crede ca Vettel nu va pleca atata timp cat Red Bull va avea cea mai rapida masina si cu siguranta nu va pleca la o echipa unde se afla si Alonso.

Spaniolul, care a declarat in trecut ca nu ar avea nicio problema sa concureze alaturi de Vettel, este renumit pentru faptul ca cere sa aiba statutul de pilot principal in cadrul echipelor pentru care semneaza.

"Sebastian e destul de destept incat sa stie ca e nevoie de alte circumstante. Nu va schimba echipa daca Alonso este acolo, ar fi supid. E normal ca un pilot sa viseze la Ferrari, iar italienii cauta un pilot grozav precum Sebastian. Dar doar pentru legenda Ferrari, Sebastian nu ne va parasi", a declarat Marko.

El mizeaza pe faptul ca Red Bull este echipa campioana in Formula 1. "Cat timp ii oferim lui Sebastian conditii mai bune decat altii, nu va pleca doar pentru imaginea acelei echipe".

Marko a mai declarat ca este increzator ca Vettel poate deveni primul pilot de la Alonso in 2005-2006 care sa isi apere cu succes titlul in Formula 1.

"Anul trecut Sebastian a pierdut 66 de puncte din cauza problemelor mecanice. Aceste puncte au mers virtual la Alonso. Daca depasim aceste probleme si nu mai avem ghinion, atunci ne vom apara titlul. Sebastian va fi cu un an mai matur si mai experimentat", a mai spus Helmut Marko.

Sursa: Antena3

Lionel Messi a castigat Balonul de Aur 2010. Vezi superlativele anului trecut!... Demisie in semn de protest a unui membru al Comisiei de Etica a FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x