Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Falimentul Thomas Cook îi afectează şi pe unii dintre fanii echipei Liverpool

Falimentul companiei de servicii turistice Thomas Cook îi afectează şi pe unii suporteri ai echipei FC Liverpool, informează mirror.co.uk.

Falimentul companiei de servicii turistice Thomas Cook îi afectează şi pe unii suporteri ai echipei FC Liverpool, informează mirror.co.uk.

Thomas Cook are un contract cu gruparea campioană a Europei pentru a vinde 360 de pachete turistice la fiecare meci pe care "cormoranii" îl dispută pe Stadionul Anfield. În acest moment, este necunosută soarta celor 5.760 de pachete rămase de onorat în acest sezon.

"Suntem conştienţi de faptul că Thomas Cook şi-a încetat activitatea în această dimineaţă. Thomas Cook vinde 360 de pachete turistice la fiecare meci al nostru pe Anfield. În prezet, evaluăm impactul falimentului Thomas Cook asupra suporterilor care au cumpărat pachete de la această agenţie. În momentul în care vom avea aceste detalii din partea Thomas Cook le vom aduce la cunoştinţă suporterilor", a precizat clubul englez, într-un comunicat.

Negocierile de ultim moment pentru salvarea Thomas Cook, companie de turism cu o istorie de 178 de ani, au eşuat, iar Autoritatea pentru Aviaţie Civilă (CAA) în Marea Britanie a anunţat că grupul îşi încetează imediat activitatea. Toţi turiştii companiei vor fi repatriaţi în Marea Britanie.

Eşecul a dus la declanşarea celei mai ample operaţiuni de repatriere de pe timp de pace, prin care peste 150.000 de britanici vor fi aduşi acasă.

Sursa : news.ro

Recomandari