Căutare Live

Falimentul Thomas Cook îi afectează şi pe unii dintre fanii echipei Liverpool

Falimentul companiei de servicii turistice Thomas Cook îi afectează şi pe unii suporteri ai echipei FC Liverpool, informează mirror.co.uk.

Falimentul companiei de servicii turistice Thomas Cook îi afectează şi pe unii suporteri ai echipei FC Liverpool, informează mirror.co.uk.

Thomas Cook are un contract cu gruparea campioană a Europei pentru a vinde 360 de pachete turistice la fiecare meci pe care "cormoranii" îl dispută pe Stadionul Anfield. În acest moment, este necunosută soarta celor 5.760 de pachete rămase de onorat în acest sezon.

"Suntem conştienţi de faptul că Thomas Cook şi-a încetat activitatea în această dimineaţă. Thomas Cook vinde 360 de pachete turistice la fiecare meci al nostru pe Anfield. În prezet, evaluăm impactul falimentului Thomas Cook asupra suporterilor care au cumpărat pachete de la această agenţie. În momentul în care vom avea aceste detalii din partea Thomas Cook le vom aduce la cunoştinţă suporterilor", a precizat clubul englez, într-un comunicat.

Negocierile de ultim moment pentru salvarea Thomas Cook, companie de turism cu o istorie de 178 de ani, au eşuat, iar Autoritatea pentru Aviaţie Civilă (CAA) în Marea Britanie a anunţat că grupul îşi încetează imediat activitatea. Toţi turiştii companiei vor fi repatriaţi în Marea Britanie.

Eşecul a dus la declanşarea celei mai ample operaţiuni de repatriere de pe timp de pace, prin care peste 150.000 de britanici vor fi aduşi acasă.

Sursa : news.ro

Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore din cauza unei pungi de plastic... Englezul Andy Robinson, selecţioner al naţionalei de rugby a României...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x