Căutare Live

Fanii lui Michael Schumacher sunt uimiţi! Vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea

Fiul în vârstă de 15 ani al lui Michael Schumacher va concura în acest sezon în Formula 4 germană, o competiţie de monoposturi destinată tinerelor talente.

Fiul în vârstă de 15 ani al lui Michael Schumacher va concura în acest sezon în Formula 4 germană, o competiţie de monoposturi destinată tinerelor talente.

Mick Schumacher, vicecampion naţional de karting în 2014, va pilota pentru echipa Van Amersfoort Racing, prima etapă fiind programată în 25 aprilie.

"I-am urmărit calităţile în teste şi suntem nerăbdători pentru un sezon de succes", a declarat Frits van Amersfoort, proprietarul echipei olandeze. Pentru Van Amersfoort Racing a concurat şi Max Verstappen, în vârstă de 17 ani, fiul pilotului olandez Jos Verstappen.

Campionatul Formula 4 nu are loc la nivel internaţional, dar fiecare ţară poate organiza o serie proprie, respectând regulamentul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA).

Michael Schumacher se află în recuperare la locuinţa sa din Elveţia după un grav accident suferit la schi, în decembrie 2013, şi după ce a petrecut nouă luni în spital.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Simona Halep, nominalizată la titlul de "Sportiva lunii februarie". Voteaz-o şi tu!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri