Antena Căutare

Faza de cascadorii rasului in Romania - Olanda! Tamas era sa se pedepseasca singur

Faza desprinsa din filmele de comdie in minutul 83 al disputei de pe Arena Nationala. Dupa un clinci Tamas - Lens, arbitrul a scos cartonasul galben dar s-a hotarat greu cui sa il arate.

Maniera de arbitraj i-a nemultumit pe tricolori, dar in minutul 83 scotianul a reusit sa enerveze pe toata lumea. Dupa o intrare a lui Tamas asupra lui Lens, arbitrul a scos cartonasul galben. Romanul s-a simtit cu musca pe caciula pentru ca a crezut ca va primi cel de-al doilea galben si a plecat spre vestiare, iar Piturca a facut o criza de nervi la margine. Surpriza insa! Arbitrul a aratat cartonasul galben jucatorului olandez pentru simulare, moment in care banca lui Van Gaal a explodat. Tehnicianul olandez s-a certat minute in sir cu arbitrii in corul de fluieraturi al suporterilor.

Nimeni nu ii poate rezista lui Messi! Un asistent s-a fotografiat cu starul Barcelonei in pauza meciului Chile-Argentina... Uite cum au sarbatorit Mutu si Marica esecul Romaniei in fata Olandei! Au fost in club, au baut si s-au distrat cu fetel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x