Căutare Live

Faza de cascadorii rasului in Romania - Olanda! Tamas era sa se pedepseasca singur

Faza desprinsa din filmele de comdie in minutul 83 al disputei de pe Arena Nationala. Dupa un clinci Tamas - Lens, arbitrul a scos cartonasul galben dar s-a hotarat greu cui sa il arate.

Maniera de arbitraj i-a nemultumit pe tricolori, dar in minutul 83 scotianul a reusit sa enerveze pe toata lumea. Dupa o intrare a lui Tamas asupra lui Lens, arbitrul a scos cartonasul galben. Romanul s-a simtit cu musca pe caciula pentru ca a crezut ca va primi cel de-al doilea galben si a plecat spre vestiare, iar Piturca a facut o criza de nervi la margine. Surpriza insa! Arbitrul a aratat cartonasul galben jucatorului olandez pentru simulare, moment in care banca lui Van Gaal a explodat. Tehnicianul olandez s-a certat minute in sir cu arbitrii in corul de fluieraturi al suporterilor.

Nimeni nu ii poate rezista lui Messi! Un asistent s-a fotografiat cu starul Barcelonei in pauza meciului Chile-Argentina... Uite cum au sarbatorit Mutu si Marica esecul Romaniei in fata Olandei! Au fost in club, au baut si s-au distrat cu fetel...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri