Antena Căutare

FC Barcelona - Real Madrid 2-2/ Catalanii raman la opt puncte in fata campionilor

FC Barcelona si Real Madrid au oferit un meci spectaculos pe stadionul Camp Nou, incheiat la egalitate, scor 2-2. Messi('31, '61) si Cristiano Ronaldo('23, '66) au reusit cate o “dubla”.

Galacticii aveau nevoie de victorie pentru a reduce diferenta de opt puncte care ii despartea de catalani si au inceput in atac partida. Dupa o ratare a lui Benzema, starul Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu un sut la coltul scurt si cu largul concurs al portarului Valdes.

Elevii antrenati de Jose Mourinho puteau trece in avantaj la faza imediat urmatoare, dar executia lui Benzema din interiorul careului a lovit bara. Catalanii au restabilit egalitatea dupa numai opt minute, Messi a profitat de gafa imensa comisa de Pepe si l-a invins pe Casillas.

Dupa pauza, gazdele au trecut in avantaj prin acelasi Messi, care a executat impecabil o lovitura libera de la 25 de metri.

Ca si in prima repriza, echipa care a trecut in avantaj n-a reusit prea mult sa tina de scor si Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, trimitand pe langa Valdes dupa ce a primit o pasa excelenta in centrul suprafetei de pedeapsa.

Ultima faza notabila s-a petrecut cu doua minute inainte de final, cand sutul lui Montoya de la 20 de metri a lovit transversala portii aparate de Casillas, spre marea dezamagire a suporterilor aflati in tribunele stadionului Nou Camp.

In urma acestui rezultat, FC Barcelona ramane in fruntea clasamentului din Primera Division si mentine diferenta de opt puncte fata de Real Madrid, trupa lui Mourinho situandu-se pe pozitia a saptea.

Au evoluat echipele:

FC Barcelona: Valdes - Dani Alves (Montoya '28), Mascherano, Adriano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Fabregas (Alexis '62) - Pedro, Messi, Iniesta. Antrenor: Tito Vilanova.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria (Essien '87), Ozil (Kaka '80), Ronaldo - Benzema (Higuain '62). Antrenor: Jose Mourinho.

Steaua - CFR Cluj 1-0/ Ros-albastrii, fara rivali in Liga 1... AC Milan - Inter 0-1/ "Diavolii" nu-si mai revin. Vezi rezultatele inregistrate in Serie A!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x