Căutare Live

FC Barcelona şi Real Madrid propun ca El Clasico amânat să se dispute la 18 decembrie

Cluburile FC Barcelona şi Real Madrid au anunţat, vineri, că au convenit să propună data de 18 decembrie pentru disputarea El Clasico amânat.

Cluburile FC Barcelona şi Real Madrid au anunţat, vineri, că au convenit să propună data de 18 decembrie pentru disputarea El Clasico amânat.

“Ca urmare a deciziei comisiei de competiţii a Federaţiei Spaniole de Fotbal, conform căreia a fost amânat meciul care era programat sâmbătă, 25 octombrie, între FC Barcelona şi Real Madrid, şi cele do cluburi trebuie să ajungă la un acord pentru o altă dată, Real Madrid anunţă că data propusă de ambele cluburi în cauză este 18 decembrie”, se arată pe site-ul clubului Real Madrid.

Şi FC Barcelona a anunţat că data pe care o propune este 18 decembrie. “Clubul regretă neplăcerile cauzate de această amânare membrilor, membrilor cluburilor de suporteri şi suporterilor şi a început paşii necesari pentru a returna banii pe tichetele deja cumpărate pentru data de 21 octombrie”, a adăugat FC Barcelona.

Partida FC Barcelona – Real Madrid, contând pentru etapa a zecea a campionatului Spaniei, a fost amânată ca urmare a tensiunilor din Catalonia. Meciul urma săă fie primul pentru FC Barcelona acasă după condamnarea la închisoare a liderilor separatişti catalani pentru rolul lor în tentataiva de secesiune a Cataloniei în 2017.

Sursa : news.ro

Poziţia FC Rapid Bucureşti cu privire la noul stadion Giuleşti... Marius Copil a urcat zece poziţii, până pe locul 82, după turneul de la Antwerp...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x