Antena Căutare

FC Basel - Bayern Munchen 1-0 / Bavarezii, inghetati in Tara Cantoanelor

Dupa ce au eliminat-o pe Manchester United in grupe, elvetienii de la FC Basel au reusit sa castige si meciul cu Bayern Munchen din optimi.

In luna august, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, toata suflarea galateana isi lega sperantele de meciurile cu FC Basel, pentru ca Benfica si Manchester United pareau inabordabile.

Din pacate, in decembrie Otelul avea sa descopere nu numai ca are 0 puncte in Liga, dar si ca ar fi fost mai usor sa faca un egal cu englezii lui Ferguson decat cu elvetienii lui lui Heiko Vogel, care s-au si calificat in optimi.

Aici, Basel a dat o noua lovitura, invingand pe Bayern Munchen. Prima repriza a fost dominata autoritat de bavarezi, insa Basel a lovit bara in doua randuri, prin Frei si Dragovic.

Ribery, Gomez si nou intratul Muller au trecut pe langa deschiderea scorului in repriza secunda, insa Yann Sommer a facut minuni in poarta lui Basel.

Iar pe final, Valentin Stocker a marcat golul victoriei elvetienilor, profitand de o eroare de marcaj a lui Rafinha, brazilianul ce anuntase ca lui Bayern nu ii va fi usor pe St. Jakob-Park. Intr-adevar, nu i-a fost.

Foto: Intact Images / EPA

Twente - Steaua1-0 / Ingropati de Tatarusanu... Mitea a refuzat 400 000 de euro pe an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x