Antena Căutare

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Etapa a 12-a din Playout se încheie în Moldova. FC Botoșani, viceliderul înainte de această rundă, primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Botoșani - Timișoara este live video online, joi, de la ora 21:00.

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO. După remiza fără prea multă valoare cu Gaz Metan Mediaș, Poli Timișoara se deplasează în antenpenultima rundă a sezonului la Botoșani, acolo unde încearcă o minune: 3 puncte. Teoretic, misiunea bănățenilor este una imposibilă, însă ultimele evoluții ale elevilor lui Costel Enache lasă loc de speranțe.

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO. FC Botoșani a dezamăgit teribil la ultima apariție pe terenul propriu. Deși au evoluat în superioritate numerică timp de 75 de minute, moldovenii s-au înclinat în fața celor de la Concordia Chiajna, pierzând cu 0-1. A fost un meci care a deschis portița la numeroase speculații. Apoi, Botoșani s-a dus la Voluntari unde a evoluat la fel, cu om în plus timp de 71 de minute, însă aici au reușit ”minunea”: 1 punct.

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO. La meciul tur, jucat la Timișoara, FC Botoșani s-a impus cu 1-0, după un gol marcat de Axente. În ceea ce o privește, ACS Poli nu a mai bătut în deplasare din 11 septembrie 2017, atunci când înregistra un surprinzător 2-1 pe terenul celor de la Dinamo.

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO. La casele de pariuri, gazdele au o cotă de 1,90, în scădere de la 2,00, în timp ce oaspeții primesc 4,30, în creștere de la 3,60. Remiza primește o cotă de 3,45. În mod normal, un ”1 solist” ar fi pontul de jucat, însă normalul nu mai există în Liga 1, astfel că putem juca un ”peste 1,5 goluri” la cotă 1,45 pentru siguranță.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa B: Spania, Portugalia, Iran, Maroc + programul me... VIDEO/FOTO: Imagini unice cu starul lui Manchester United, Paul Pogba, în pelerinaj la Mecca: ”Doar cei care vin aici în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x