Antena Căutare

FC Brasov a cerut control antidoping pentru partida cu Dinamo

FC Brasov a cerut, joi, Agentiei Nationale Antidoping un control de specialitate la meciul pe care il va sustine impotriva formatiei Dinamo, informeaza site-ul oficial al clubului de sub Tampa.
Astfel, conform procedurii, la finalul partidei vor fi testati cate doi jucatori de la fiecare formatie, prin tragere la sorti.

Managerul sportiv al formatiei Dinamo, Ionel Ganea, si-a exprimat opinia cu privire la acest subiect: "Nu-i nici primul, nici ultimul control pe care o echipa il cere la un meci cu Dinamo.

Ne-am obisnuit deja cu aceasta situatie, nu stiu daca e vorba de vreun razboi psihologic sau de altceva, dar noi nu avem nicio emotie in ceea ce priveste acest control antidoping".


FC Brasov va intalni Dinamo, duminica, de la ora 18:00, intr-o partida din etapa a 10-a a Ligii I.

sursa: NewsIn
Nadal si Djokovic, calificati in sferturi la Shanghai... Mircea Bornescu a semnat cu Rapid Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x