Antena Căutare

FC Sion, aproape reprimita in Europa League. UEFA a invitat-o la negocieri

Forul continental a invitat echipa elvetiana FC Sion la sediul de la Nyon pentru a analiza posibilitatea reintegrarii acesteia in Europa League, respectiv stabilirea programului meciurilor pe care aceasta ar trebui sa le dispute in faza grupelor.

Daca TAS va decide in favoarea lui Sion in acest litigiu, calendarul Europa League va trebui readaptat. Tribunalul doreste sa audieze ambele parti pe 24 noiembrie.

In cazul in care Sion este de acord, intrunirea cu oficialii UEFA ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.

FC Sion, echipa la care activeaza George Ogararu, nu a respectat o interdictie in ceea ce priveste achizitionarea de jucatori, ceea ce a dus la excluderea echipei din Europa League, competitie organizata de UEFA. Forul european a hotarat ca in locul FC Sion sa participe formatia Celtic Glasgow.

Echipa din Ţara Cantoanelor a deschis mai multe proceduri in justitie, atat impotriva ligii elvetiene, cat si impotriva UEFA si a presedintelui acestui for, Michel Platini. UEFA a anuntat, saptamana trecuta, ca Tribunalul cantonal din Vaud a respins toate masurile executorii cerute de FC Sion, adica si cea de a juca in Europa League in saptamana respectiva, cazul urmand sa fie analizat de TAS.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Anghel Iordanescu: "Florin Costea sa joace la Palat nu la Steaua"... Manusile lui Lucian Bute vor fi expuse in pasajul de la Piata Universitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x