Antena Căutare

FC Timisoara l-a transferat pe Sorin Ghionea

FC Timisoara a dat lovitura: l-a transferat pe Sorin Ghionea. Fostul capitan al Stelei a semnat cu echipa antrenata de Dusan Uhrin din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat contractul cu formatia rusa FC Rostov.

"Ma bucur ca am semnat cu FC Timisoara si ca lucrurile s-au rezolvat asa de repede. Sper sa indeplinim impreuna obiectivele clubului: cucerirea titlului si participarea in Champions League. Desi am evoluat doar ca adversar pe stadionul «Dan Paltinisanu»"


Sorin Ghionea s-a nascut pe 11 mai 1979, la Galati. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru Dunarea Galati, Otelul, Steaua si FC Rostov, iar in echipa nationala a adunat 13 selectii si un gol. Alaturi de ros-albastrii a cucerit doua titluri de campion al Romaniei, o Supercupa a Romaniei si a evoluat in trei sezoane consecutive in Liga Campionilor. De asemenea, palmaresul sau mai cuprinde o semifinala de Cupa UEFA in 2006.

Nationala de fotbal a Romaniei a incheiat ''Cyprus Cup'' pe locul 3... Williams, prima echipa de Formula 1 listata la bursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x