Antena Căutare

FC Timisoara - Unirea Urziceni 1-2/ Ialomitenii 99% campioni

Unirea Urziceni a iesit invingatoare din duelul finalei. Ialomitenii au invins pe una dintre contra-candidatele la titlu, FC Timisoara, si obtin o calificare istorica in grupele Ligii Campionilor. Ajutati si de elevii lui Razvan Lucescu, care i-au invins pe dinamovisti, ialomitenii viseaza deja la duelurile cu greii Europei.


FC Timisoara: Pantilimon - Stancu, Luchin, Cisovsky, Latovlevic - Arman Karamian, Alexa, Borbely (Parks 65), Artiom Karamian (Curtean 73) - Magera, Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Epaminonda, Mehmedovic, Galamaz, Bordeanu - Brandan, Paduretu, Frunza, Varga (Onofras 90+1) - Bilasco (Danalache 69), Balan (Todoran 77). Antrenor: Dan Petrescu.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 27: Mehmedovic ÅŸi Galamaz s-au incurcat la o minge care a ajuns la Gigel Bucur care a sutat, iar balonul a intrat in poarta ricosand din bara.

1-1, min. 49:
Paduretu a transformat un penalty, sutand puternic in dreapta lui Pantilimon, care ghicise coltul. Lovitura de pedeapsa a fost dictata dupa ce Cisovsky l-a tinut de mana pe Galamaz, in timp ce oaspetii executau o lovitura libera.

1-2, min. 63:
Bialasco a trimis balonul cu latul in partea stanga a portii, dupa o pasa primita de la Bordeanu, care a urcat in vitza pe partea stanga si a driblat doi adversari la marginea careului.

La partida de pe stadionul "Dan Paltinisanu" a asistat si fostul antrenor al FC Timisoara, Dusan Uhrin jr., care a fost aplaudat de cei aproximativ 23.000 de spectatori, printre care si un grup de aproximativ 20 de fani ai Unirii Urziceni.

La finalul partidei, membrii staff-ului tehnic al echipei Unirea Urziceni au intrat pe gazon si au inceput sa se bucure impreuna cu jucatorii, in aplauzele publicului timisorean, care a mai scandat "A e, a o sa moara Dinamo" si numele echipei favorite.
Mititeii lui Mititelu!... Inter, in sarbatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x