Antena Căutare

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Lupta pentru evitarea retrogradării continuă și în etapa a 13-a din playout. FC Voluntari, echipă aflată pe loc de baraj, întâlnește Concordia Chiajna, echipă de deasupra liniei, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Chiajna este live video online, sâmbătă, de la ora 17:30.

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Cele 3 eșecuri și o remiză din ultimele 4 etape au trimis Voluntariul lui Adrian Mutu în pole-position pentru locul de baraj. Dacă Voluntari nu bate pe Concordia, iar Timișoara se trezește din pumni tocmai în meciul cu liderul Dinamo, echipa lui Adrian Mutu poate intra direct în zona ”matineului”.

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În ceea ce o privește pe Concordia, echipa lui Ionuț Badea stă la 4 puncte de Voluntari și, teoretic, își permite și un eșec în acest meci. Acesta trebuie să fie întors de un meci pozitiv în ultima etapă cu Poli Timișoara. Calculele sunt extrem de complicate, iar scenariile multiple. Practic, cu excepție celor salvați, nimeni nu își mai permite niciun joc de culise în aceste runde. Orice punct pierdut poate trimite la baraj sau, mai grav, direct în liga secundă.

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În tur, la Chiajna, am consemnat debutul lui Adrian Mutu ca antrenor, unul cu victorie. Voluntari s-a impus cu 1-0, l-a demis pe Ion Moldovan, iar Mutu părea că e salvatorul echipei. Între timp, Voluntari a intrat în criză, iar ”Briliantul” ar putea să sfârșească urât în prima sa aventură din Liga 1 ca tehnician.

FC Voluntari - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. La casele de pariuri, cota pe victoria Voluntariului este în crește, de la 2,05 la 2,35 la unele case. Concordia are 3,05, în timp ce remiza primește 3,20. Un pont riscant, dar cu șanse la acest meci ar fi ”1 solist”.

Biletul Zilei 25.05.2018. Trei meciuri sigure de vineri ne-au adus profitul... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa D: Argentina, Islanda, Croația și Nigeria + progr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x