Antena Căutare

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Al doilea al etapei a 3-a din play-out propune un meci extrem de important pentru zona roșie a clasamentului. FC Voluntari înfruntă Gaz Metan Mediaș un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Duelul Voluntari - Gaz Metan va începe la ora 18:00, fiind găzduit de stadionul ”Anghel Iordănescu”.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Echipele antrenate de Claudiu Niculescu, respectiv Cristi Pustai vin după rezultate pozitive în etapa anterioară. Dacă iflovenii au scos un punct prețios în ultimele secunde cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ardelenii au scos 3 și tot în prelungiri, cu Concordia Chiajna. Înainte de acest meci, Voluntari are o liniște relativă în clasamentul din play-out, fiind pe locul 3 cu 18 puncte. În schimb, Gaz Metan suferă crunt și are nevoie de punct sau puncte ca de aer, locul 7 pe care îl ocupă ducând direct la ”matineu”

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Istoria nu este de parte celor de la Mediaș când vine vorba de meciuri jucate la Voluntari. În trei dueluri, elevii lui Pustai au scos o singură remiză. Aceasta a venit în sezonul trecut. A fost un 2-2 smuls de golul lui Cristea din minutul 90+3. În celelalte meciuri, Voluntariul s-a impus la limită. În general, duelurile Voluntari-Gaz Metan sunt la îndemâna gazdelor. Niciodată oaspeții nu s-au impus în acest duel.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. FC Voluntari pleacă favorită în acest meci, însă e o favorită destul de sensibilă, cu o cotă de 2,10 în creștere. Dincolo, Gaz Metanul lui Pustai are 3,70-3,50 aflat în scădere.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Dacă mergem pe istorie, atunci un ”1x” și o cotă de 1,30 ar trebui să fie sigură. Pe goluri, un ”peste 1,5 goluri” ar însemna o cotă de 1,48-1,50.

Biletul Zilei 28.03.2018. Meciurile din Liga a 2-a din România ne ajută să obținem o cotă excelentă... CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x