Antena Căutare

FCM Tg. Mures - Pandurii 3-3 / Egal spectaculos ce nu-i ajuta pe ardeleni

Pandurii si FCM Targu Mures si-au impartit punctele la finalul unui meci superb, extrem de tensionat pe final.

Pandurii au evoluat in prima repriza asa cum au evoluat tot sezonul, avansat, cu pase multe in jumatatea adversa, dar ocaziile mari de poarta au lipsit. Muresenii s-au multumit cu cartea contra-atacului, iar Iencsi a deschis scorul cu un minut inainte de pauza. Fostul rapidist a reluat din intoarcere de la 6 metri, fara sanse pentru Mingote.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru elevii lui Grigoras, care au revenit extrem de motivati de la cabine, iar la 13 minute in repriza a doua, Vranjes a readus egalitatea pe tabela cu un sut extraordinar din lovitura libera de la 22 de metri. Dupa numai 5 minute, Cardoso i-a adus pe oaspeti in avantaj la capatul unui contra-atac perfect.

Cand nimeni nu mai spera sa se schimbe ceva pe tabela a inceput spectacolul. Mai intai, Cavalli a adus egalarea cu o lovitura de cap din 8 metri (81). Apoi meciul a fost intrerupt cateva minute buna dupa accidentarea lui Pintilii, iar Issa Ba a fost eliminat. Imediat dupa reluarea jocului, oaspetii au revenit in avantaj, dupa golul lui Voiculet. Si nu s-a terminat aici, pentru ca Subotici a facut 3-3 cu doua minute inainte de final.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Marian Iancu vrea procese si in B: "O sa imi dau in judecata doi dintre jucatori"... Buxtehuder - Oltchim 20-24 / Valcea a debutat in Liga Campionilor cu victorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x