Antena Căutare

FCM Tg. Mures - U Cluj 1-1 / Sepcile Rosii egalate, din nou, pe final

Trupa lui Ionut Badea a terminat pentru a doua oara consecutiv la egalitate un meci pe care ar fi trebuit sa-l castige lejer.

Medias e mai aproape de Targu Mures decat de Cluj si asta s-a vazut in evolutia Universitatii. Daca duminica trecuta echipa lui Ionut Badea era egalata pe final de lanterna Concordia Chiajna pe stadionul lui Gaz Metan, astazi s-a intamplat acelasi lucru pe Transil din Targu Mures, in fata FCM-ului.

La fel ca si atunci, alb-negrii au ratat incredibil prin Cristea, Machado si Tony si tot ca duminica trecuta, superficialitatea din defensiva i-a costat scump. Diferentele s-au consemnat doar la nivelul minutelor in care s-a modificat tabela si a marcatorilor.

Astfel, daca la Medias deschidea scorul Niculescu, acum a marcat Grozav pentru U in minutul 75, iar Alex Baltoi i-a predat rolul de gropar al sperantelor clujene lui Bus care a egalat in prelungiri.

In urma acestui rezultat, Universitatea Cluj rateaza din nou sansa de a ajunge pe podium, ramanand pe locul 5 cu 12 puncte, la egalitate cu rivala CFR. Cei din Gruia au un meci mai putin disputat si anume partida cu Vaslui.

Echipe de start:
TG MURES: Albut - Vagner, D. Matei, Ghionea, Gugu - Issa Ba, Jamal Mohammed, Ilyes - Subotici, Cavalli, Fl. Dan
Rezerve: Balauru, Paduretu, Iencsi, Sg. Bus, Topici, Bumba, Ruiz

U CLUJ: Matache - Achim, Abrudan, Szukala, Mendy - Marinescu, Pacurar, Bazzi - Cojocnean, Machado, Ad. Cristea
Rezerve: Bosneag, Pele, Cl. Niculescu, Ungurusan, Balde, N. Tony, Gh. Grozav

foto: Intact Images

Bacila in exclusivitate la Radio GSP: "Cand mi-am vazut piciorul am zis: «E varza, m-am nenorocit»!"... Ganea s-a inteles cu Sanatatea Cluj si va juca impotriva Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x