FCSB a anunţat despărţirea de Filipe Teixeira, Contractul nu a mai fost prelungit

Mijlocaşul portughez, Filipe Teixeira, în vârstă de 38 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri şi 4 pase de gol în tricoul roş-albastru.

FCSB anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a cărui înţelegere a expirat la data de 30 iunie 2019.

Mijlocaşul portughez în vârstă de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri şi 4 pase de gol în tricoul roş-albastru.

"Clubul nostru îi mulţumeşte lui Filipe pentru contribuţia avută şi îi urează mult succes în continuare!", scrie FCSB pe Facebook.

În altă ordine de idei, jucătorii Gabriel Simion şi Ianis Stoica au fost împrumutaţi pentru sezonul 2019-2020 la Astra Giurgiu, respectiv Petrolul Ploieşti.

Sursa : news.ro

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri