Antena Căutare

FCSB - CFR Cluj 1-1, o remiză cât 70% din titlu pentru steliști în opinia lui Becali, dar un meci modest în urma căruia nicio echipă nu merită titlul, în opinia lui Pintilii

FCSB - CFR Cluj 1-1 a fost meciul și rezultatul prevăzut de orice fan realist al fotbalului. În urma unui duel pe care l-am anticipat perfect, cu trei ponturi câștigătoare în această rubrică, lupta la titlu în Liga 1 rămâne deschisă în acest final de sezon, cu un ușor avantaj pentru bucureșteni.

FCSB - CFR Cluj 1-1 s-a jucat ca de obicei: urât! Niciuna dintre echipe nu a demonstrat vreo secundă că este demnă de a fi campioana României. ”Spectacolul” grotesc de dinaintea meciului, cu acuze, scenarii și alte chestiuni mioritice nu aveau să anticipeze decât ”nimicul fotbalistic”. Prima repriză a fost zero, a doua sub zero + două sclipiri străine. Djokovic, dar nu Nole, și Planici și nu Pjanici (cum l-a botezat Dan Petrescu pe fundașul sârb al FCSB-ului), au adus pe tabelă o remiză specialitatea casei.

FCSB - CFR Cluj 1-1 este al treilea rezultat de acest fel din acest sezon. În sezonul regular, în play-off, niciuna dintre cele două mari rivale nu s-au putut detașa. În toate cele 4 meciuri, CFR Cluj a condus cu 1-0. În ultimele două, FCSB a egalat în prelungiri. Celebrul ”închizător” Dan Petrescu a fost deschis dramatic de Nicolae Dică. Asta spune multe despre valoarea ”Bursucului”.

FCSB - CFR Cluj 1-1, un egal smuls cu greu de gazde, l-a făcut pe Gigi Becali să viseze că e campion: ”Contează că noi suntem pe primul loc, avem două puncte şi ne permitem să greşim o dată, un egal. Dacă îmi spunea cineva <uite, semnează acum, 1-1, 0-0>, semnam cu ochii închişi. Titlul e decis 70 la sută, aşa cum a zis Petrescu. Cam 30 la sută mai au ei şanse, dar eu sper că... Am încredere în Craiova, chiar şi în Astra. Contează că după meciul ăsta noi suntem pe primul loc, cu două puncte avans. Suntem cu un picior şi cu o mână pe trofeu”.

Declarația serii de după FCSB - CFR Cluj 1-1 i-a aparținut celui mai experimentat jucător de la FCSB, Mihai Pintilii. Jucătorul de 33 de ani din lotul lui Nicolae Dică a spus ceea ce toată lumea a văzut, dar, din varii motive, nimeni nu a vrut să recunoască până acum: FCSB și CFR nu merită titlul!

”E bine că am egalat în final, ei au dat gol la singura ocazie. Nu mi-a plăcut acest meci. Sincer, nici noi nu merităm să luăm campionatul, nici ei. Viitorul sau Craiova ar merita. Dar noi suntem o echipă pragmatică. Viitorul şi Craiova fac spectacol şi ar merita titlul. Noi am jucat la 0-0, ne-am mulţumit cu puţin. Am intrat într-un joc care nu a plăcut publicului. E bine că avem două puncte avans, vom lua fiecare meci în parte şi campionatul se va juca până în ultima etapă. A fost presiune mare înaintea meciului, din toate părţile” a spus Pintilii la telekom sport.

FCSB - CFR Cluj 1-1, o remiză cât 70% din titlu pentru steliști în opinia lui Becali, dar un meci modest în urma căruia nicio echipă nu merită titlul, în opinia lui Pintilii

foto: fcsb/fb

Surpriză în sferturile de finală de la Stuttgart! Simona Halep, de nerecunoscut în meciul cu jucătoarea americană Coco V... FC Barcelona, noua campioană a Spaniei! Lionel Messi & co. au câștigat titlul cu nr. 25 înainte de ”El Clasico”. Flo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x