Antena Căutare

FCSB dă lovitura începutului de an pe piața transferurilor. Gigi Becali a anunțat transferul lui Valerică Găman, un jucător de națională

După ani de încercări ratate, Gigi Becali a reușit azi să rezolve transferul fundașului de echipă națională Valerică Găman. Ratat în urmă cu un an, atunci când ”dribla” FCSB pentru a semna cu turcii de la Karabukspor, apărătorul central s-a despărțit de fosta sa echipă, iar în scurt timp va semna cu vicecampioana României.

În această dimineață, Gigi Becali a declarat că transferurile lui Valerică Găman şi Cristi Tănase la FCSB sunt aproape finalizate. Șeful roş-albaştrilor a spus că cei doi fotbalişti de națională sunt aşteptaţi sub comanda lui Nicolae Dică.

Cel mai aproape de transfer pare fundaşul central, care şi-a rezolvat deja situaţia la Karabukspor.
"Se întâmplă că azi o să vină Găman. Şi cred că şi Tănase o să vină. Găman a rezolvat toate hârtiile ca să fie liber. Tănase vine şi el, dar trebuie să rezolve cu hârtiile. Am vorbit cu Găman. A zis că azi vine. Să vedem ce facem. O să vină Găman. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundaşi centrali. Ne-am consultat. Am întrebat dacă jucăm cu Marko Momcilovic sau cu Larie. Deci nu îţi pui baza în Larie şi nici în Artur Jorge.” a spus Becali la digisport.

În vârstă de 28 de ani, Valerică Găman și-a reziliat contractul cu Karabukspor, după un an și jumătate. Fundașul central mai jucat în Liga 1 la ”U” Craiova, Dinamo și Astra.

Gigi Becali a explicat și motivele care au dus la transferul lui Găman:
”Mi-a plăcut de Găman, pe lângă faptul că are o siguranță în apărare, are experiență, mi-a plăcut că înscrie. Îmi plac fundașii centrali care marchează. La fazele fixe marchează, chiar cu Steaua a marcat în minutul 92. Nu mai vine nimeni în apărare, nu mai are rost să vină.”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Odată cu venirea lui Găman la FCSB, Artur Jorge, fundașul-catastrofă adus de Mihai Stoica, este trecut pe linie moartă și urmează să fie dat afară.
"Artur Jorge nu rămâne la echipă. Pa, la revedere! Ce şanse să îi dai? L-a băgat pe Planic şi a rămas în echipă, că e fotbalist. Dacă vine o minge simplă şi tu o dai afară în aut, n-ai spirit de observaţie. A făcut multe greşeli Artur Jorge şi mi-am dat seama că nu e de Steaua. Nu l-am adus eu", a declarat Becali despre jucătorul care și-a marcat un autogol chiar la debutul în Liga 1.

Găman se înscrie pe o listă lungă de ex-dinamoviști care ajung la roș-albaștri. Indiferent că s-a numit Steaua sau FCSB, echipa lui Gigi Becali a atras în ultimii ani mai mulți jucători care au trecut pe la Dinamo, precum: Harlem Gnohere, George Țucudean, Ciprian Marica, Srjan Luchin, Andrei Cristea sau Gabi Tamaș.

Australian Open 2018: România atacă turul III cu trei jucătoare. Avancronicile meciurilor Halep - Bouchard, Cîrstea - Sa... VIDEO/FOTO! Jucătorii lui Dinamo au călcat din nou pe bec! Jumătate din echipa Miriuță a petrecut în club până la 4:30 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x