Antena Căutare

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Denis Alibec! Ce jucător surpriză poate semna în următoarele zile cu echipa lui Nicolae Dică

FCSB i-a arătat ușa lui Denis Alibec, vârful de 2 milioane de Euro adus de la Astra în 2016, iar acum caută un înlocuitor. După ce, rând pe rând, transferurile lui Abang, Nemec și Omrani au căzut, Gigi Becali e pe cale să achiziționeze un atacat surpriză: Khama Billiat, un fotbalist din Zimbabwe.

FCSB i-a arătat ușa lui Denis Alibec, vârful de 2 milioane de Euro adus de la Astra în 2016, iar acum caută un înlocuitor. După ce, rând pe rând, transferurile lui Abang, Nemec și Omrani au căzut, Gigi Becali e pe cale să achiziționeze un atacat surpriză: Khama Billiat, un fotbalist din Zimbabwe.

Khama Billiat, un atacant de 27 de ani care a evoluat în perioada 2013-2018 la Mamelodi Sundowns, din Africa de Sud poate fi luat gratis de FCSB. Acestuia i-a expirat contractul cu echipa sud-africană. Conform celor de la Mozzart Sport, jucătorul cere un salariu între 400.000 și 500.000 de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Billiat este un jucător polivalent care poate juca atât în zona centrală, cât şi în bandă. Pentru semnătura sa mai sunt interesate Ludogoreț şi Steaua Roşie Belgrad.

În 2016, Khama Billiat a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Africa. Acesta a strâns 29 de selecții și pentru echipa naţională a statului Zimbabwe pentru care a marcat 9 goluri în 29 de meciuri. Până acum el a mai jucat la CAPS United, Ajax Cape Town si Mamelodi Sundowns.

În mai 2018, Billiat a fost titular în amicalul jucat de Mamelodi Sundowns pe teren propriu cu Barcelona. Campioana Spaniei s-a impus cu 3-1. A fost penultimul meci la Mamelodi pentru atacantul care a jucat 77 de minute împotriva echipei lui Valverde.

Cota lui Khama Billiat pe transfermarkt este aproape dublă față de cea a lui Denis Alibec: 1,85 milioane de Euro. Alibec este cotat acum la 1 milion de Euro, de la 2,5 milioane în urmă cu două sezoane.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele trei meciuri de vineri ne aduc un pont excelent... Biletul Zilei 15.06.2018! Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x