FCSB - Milsami, turul 1 preliminar Europa, 2 - 0. Dubla lui Florin Tănase aduce victoria roș-albaștrilor

 

FCSB a învins Milsami Orhei cu scorul de 2-0, în primul meci din dubla manșă a turului 1 preliminar al Europa League. 

UPDATE. min.90+6. Final de meci! FCSB se impune în prima manșă a turului 1 preliminar Europa League, scor 2-0, împotriva celor de la Milsami Orhei, după dubla reușită de Florin Tănase.

UPDATE. min.56: GOOOOL FCSB, Florin Tănase reușește dubla la 10 minute după startul reprizei secunde. Florinel Coman a recuperat inspirat o minge, a declanșat un contraatac periculos, la finalul căruia Florin Tănase a înscris din prima, din interiorul careului, după o oasă exactă trimisă de Man. 

UPDATE. min.12: GOOOOL FCSB, Florin Tănase deschide scorul, prin Florin Tănase, care înscrie cu un șut plasat de la 16 metri. 

Cel mai periculos jucător al moldovenilor este Alexandru Antoniuc, 30 de ani. Mijlocașul lateral are 44 de selecții în naționala Moldovei, reușind și trei goluri. Antoniuc a jucat de-a lungul carierei pentru Zimbru Chișinău, Rubin Kazan, FC KAMAZ Naberejnîe Celni, Veris și Milsami Orhei.

„Primul meci al sezonului e mereu important, chiar dacă e partidă din Europa sau din campionat. Suntem optimiști, așteptăm cu nerăbdare meciul. Băieții s-au pregătit bine și sper să facem un meci bun. Trebuie să ne găsim ritmul de joc, adversarii noștri sunt deja la jumătatea sezonului", a declarat antrenorul FCSB-ului, Bogdan Andone.

Echipe:

FCSB: A. Vlad - Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman - Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase - D. Man, I. Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean - L. Filip, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean
Absenți: Al. Stan, Momcilovici, Pintilii, Moruțan, Gnohere (accidentați)
Antrenor: Bogdan Andone

Milsami: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică - Antoniuc, Rusnac, Onica, Stână - Andronic, Nazar
Rezerve: Butuc, M. Antoniuc, O. Martin, Pătras, Zagaevschii, G. Ba
Antrenor: Veaceslav Rusnac

Arbitru: Kristoffer Hagenes / Asistenți: Magnus Lundberg și Andeers Dale (toți din Norvegia)facebook whatsapp twitter pinterest