Antena Căutare

Fed Cup/ Romania a ratat barajul pentru Grupa Mondiala

Simona Halep a castigat prima partida a intalnirii din grupa B a Zonei Euro/Africane a Fed Cup, dintre Romania si Portugalia, dar "tricolorele" aproape ca au ratat sansa de a castiga grupa si de a se califica la barajul pentru Grupa Mondiala.

Simona a reusit sa o invinga vineri pe portugheza Maria Juao Koehler, cu 6-4, 6-1 si Romania conduce cu 1-0 ultima confruntare a grupei B. Chiar daca elevele Irinei Spirlea castiga intalnirea de azi, Romania are toate sansele sa rateze calificarea mai departe, grupa B fiind condusa de Elvetia, cu 2 puncte, echipa ce acum conduce Croatia cu 1-0. Romania a fost invinsa de Elvetia, miercuri, cu 2-1.

Doar liderul grupei ramane in lupta pentru calificare.


gsp.ro
Articolul continuă după reclamă
Hagi, regele de aur... Lobont, aproape de finala Cupei Italiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x