Antena Căutare

Ferguson, acuzat de comportament nesportiv pentru ca a criticat un arbitru

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost acuzat de comportament nesportiv de catre Federatia Engleza de Fotbal (FA), dupa ce tehnicianul l-a acuzat pe arbitrul Alan Wiley ca nu este pregatit sa conduca un meci din Premier League, informeaza The Guardian.

"Acuzatiile sunt legate de declaratiile facute in presa de Ferguson la adresa arbitrului Alan Wiley cu ocazia meciului impotriva lui Sunderland, din 3 octombrie", se arata intr-un comunicat oficial al FA.

Partida respectiva s-a terminat la egalitate, scor 2-2, iar Ferguson a spus dupa meci ca arbitrul Alan Wiley nu este destul de pregatit fizic pentru un meci din prima liga engleza. "La o astfel de partida aveam nevoie de un arbitru in forma fizica foarte buna. El avea nevoie de 30 de secunde sa-i dea galben unui jucator. A fost ridicol!"
, a spus Ferguson.

Tehnicianul si-a cerut scuze pentru declaratiile pe care le-a facut, iar presa scrie ca el risca o amenda sau sa fie suspendat. Ferguson trebuie sa raspunda acuzatiilor care i se aduc pana la trei noiembrie.

sursa:NewsIn
Raul record, 711 meciuri la Real!... Tragerea la sorti a meciurilor din baraj pentru CM din 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x