Antena Căutare

Fernando Gago, la un pas de un transfer la Manchester City

Manchester City este foarte aproape de a-l achiztiona pe Fernando Gago de la Real Madrid. Una dintre cele mai bogate echipe de fotbal din lume sfideaza criza si pregateste 20 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile mijlocasului argentinian.

Oficialii clubului din Madrid nu sunt multumiti de evolutia mijlocasului care nu se ridica la standardele unor jucatori precum Ronaldo si Kaka.

Dupa ce l-a adus pe Marco Motta, de la AS Roma, cu imprumut, pana in vara, clubul englez este aproape sa obtina semnatura argentinianului Gago, dorit cu insistenta de Roberto Mancini, noul antrenor al lui Manchester City.

Desi gruparea engleza mai are in lot o multime de jucatori care pot evolua pe postul de mijlocas la inchidere: Nigel de Jong, Vincent Kompany, Patrick Vieira, Gareth Barry sau Micah Richards, aducerea lui Fernando Gago nu pare sa schimbe sistemul de joc al formatiei din Premier League.
Razboi intre primarul Antonie Solomon si Adrian Mititelu... Jo-Wilfried Tsonga, calificat in semifinale la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x