Căutare Live

Fernando Torres, aparat de colegi

Branislav Ivanovic a declarat ca se asteapta ca spaniolul sa isi revina in cel mai scurt timp la forma care l-a consacrat.

De cand a venit la Chelsea, in ianuarie 2011, Fenrnando Torres a dezamagit constant. Atat de sterse au fost evolutiile lui incat daca ar fi ramas in functie, Andre Villas Boas ar fi preferat sa-l dea la Atletico in schimbul lui Falcao.

Totusi, colegii au incredere in calitatile spaniolului. Fundasul dreapta Branislav Ivanovic chiar i-a gasit circumstante atenunate lui El Nino.

"Nu cred ca e singurul vinovat pentru ca nu marcheaza. Nici echipa nu a traversat o perioada prea grozava, deci nu l-a puutut ajuta. Fotbalul e un sport de echi In scurt timp sunt convins ca va exploda" a spus sarbul.

Foto: EPA

Mircea Sandu: "Noi chemam lumea la stadion, presa o goneste"... Mourinho i-a cerut pe Cavani si Ronaldo lui Abramovich...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri