Antena Căutare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Maradona

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a anuntat, vineri, deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva lui Diego Maradona, selectionerul Argentinei, ca urmare a comentariilor violente adresate presei, punctate de vulgaritati, dupa calificarea echipei sale la Cupa Mondiala din 2010.

"Nu avem alta solutie decat sa deschidem o procedura disciplinara impotriva selectionerului Diego Maradona"
, a declarat Blatter, aflat la Cairo, unde va asista la finala Campionatului Mondial under-20, dintre Brazilia si Ghana.

Diego Maradona a adresat cuvinte obscene reprezentantilor presei, dupa victoria impotriva Uruguayului (1-0), ce a adus calificarea la Cupa Mondiala din 2010.

"Aceasta calificare este pentru cei ce nu au crezut in aceasta echipa si care m-au tratat ca pe un nimic. Astazi, suntem la CM fara ajutorul nimanui si cu toate onorurile. Celor care nu au crezut in noi, si cer scuze doamnelor, sa mi-o s... si sa continue sa o s...", a declarat Maradona, repetand aceste expresii.

Conform lui Joseph Blatter, declaratiile lui Maradona vor fi studiate de Comisia de Disciplina a FIFA.

sursa:Mediafax
Unirea Urziceni - FC Vaslui 1-2... Radoi ridica "talpa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x