Antena Căutare

Fiica lui Maradona l-a ajutat pe Aguero sa se adapteze la viata din Manchester

Faptul ca varful argentinian s-a casatorit cu fata unuia din cei mai mari fotbalisti l-a ajutat foarte mult in cariera.

Pentru multi fotbalisti sud-americani, adaptarea la viata din Europa este o adevarata incercare. A demonstrat-o Tevez, care la 5 ani de la primul transfer in insula (West-Ham) nu stie engleza nici macar la un nivel acceptabil. Mai mult, in loc sa o ajute pe Manchester City sa se califice in optimile Ligii si sa mareasca ecartul fata de urmaritoare in campionat, apasul isi petrece majoritatea timpului in Argentina. Scuza? Nu s-a putut adapta in oras: nu a gasit o casa sub 7.5 milioane de lire iar familia nu s-a putut stabili acolo.

Exista insa si un contraexemplu: Sergio Aguero, venit in aceasta vara de la Atletico Madrid pentru 35 de milioane de lire sterline. Atacantul de doar 23 de ani a marcat deja 10 goluri pentru trupa lui Mancini si se simte mai bine ca niciodata pe City of Manchester. Secretul? Giannina Maradona, fata lui El Pibe D'Oro. Cei doi sunt casatoriti de 4 ani si acest lucru l-a ajutat enorm pe Kun in cariera, asa cum el singur recunoaste.

"Manchester nu este un oras la care sa te adaptezi usor, mai ales daca vii din America de Sud. Insa eu am reusit acest lucru si totul se datoreaza sotiei mele. A crescut in familia unui fotbalist si intelege multe lucruri. Cand ne-am casatorit mi-a spus: "Cunosc fotbalul stiu ce inseamna sa fii sotia unui jucator. Te voi urma oriunde sportul te va duce." Si asa a fost. A mers dupa mine la Buenos Aires, la Madrid acum in Anglia" a spus Aguero.

Foto: Hepta

Mutare soc in liga 1: Dinamo si Vaslui se bat pe Florin Costea... Otelul - Basel 2-3 \ Galatenii raman cu 0 puncte in Liga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x