Antena Căutare

Florian Walter infirma tensiunile dintre antrenorul si jucatorii lui U Cluj

Patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, a reactionat astazi dupa ce "Gazeta" a scris in editia tiparita ca vestiarul e dominat de doua tabere, una compusa din fostii dinamovisti, Claudiu Niculescu si Bostina, iar alta din jucatorii apropiati ai antrenorului Ionut Badea.

"Universitatea Cluj este in obiectiv, nu exista probleme la nivelul jucatorilor si antrenorilor. Eu am incredere in stafful tehnic si in jucatori, cu totii sunt profesionisti si vor sa-si faca treaba cat mai bine.

Am inregistrat numai doua esecuri in 11 partide, ceea ce este un lucru bun si un semn ca aceasta echipa poate realiza lucruri mari. Urmeaza un meci foarte important pentru noi, cel cu Dinamo Bucuresti, si avem nevoie de sprijinul suporterilor nostri, care au fost mereu alaturi de noi, si la bine si la rau", a declarat Walter.

Doua tabere isi disputa suprematia, o ciocnire a orgoliilor intre grupul ex-Dinamo, format din Bostina, Niculescu, Matache si Cristea, care l-a inclus si pe Ungurusan, si jucatorii preferati ai antrenorului Ionut Badea, Marius Popa, Nasser, Bazzi, Grecu si Cojocnean.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Lovitura sub centura pentru Steaua: Tibi Balan nu are drept de joc cu Rapid... Steaua - Rapid 0-0 \ Egal cu duritati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x