Antena Căutare

Florin Costea, Ovidiu Dananae si Andrei Prepelita, audiati de DNA

Jucatorii formatiei Steaua, Florin Costea, Ovidiu Dananae si Andrei Prepelita s-au prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiati de procurori in legatura cu excluderea clubului Universitatea Craiova, informeaza Mediafax.

Cei trei au mai fost chemati la DNA, insa in ianuarie si februarie jucatorii nu s-au prezentat pentru ca se aflau in cantonament cu Steaua.


Conform procurorilor DNA, FRF si LPF sunt invinuite in dosarul excluderii Universitatii Craiova de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri sub sechestru.

In data de 20 iulie 2011, Universitatea Craiova a fost dezafiliata de catre FRF pentru ca ar fi incalcat statutul federatiei. Toti jucatorii Craiovei au plecat liberi de contract dupa masura Federatiei Romane de Fotbal.

Actiunea DNA impotriva FRF si LPF a inceput in data de 16 septembrie 2011, in urma unei plangeri formulate de Adrian Mititelu, patronul echipei din Banie.

foto: gsp.ro

Dananae nu va mai juca in retur la Steaua... Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinale la Acapulco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x