Antena Căutare

Florin Prunea: Vom avea o întânire cu Dusan Uhrin astăzi, e aproape să fie antrenor

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, marţi, că antrenorul ceh Dusan Uhrin va sosi astăzi la Bucureşti şi este aproape de a semna cu gruparea dinamovistă.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, marţi, că antrenorul ceh Dusan Uhrin va sosi astăzi la Bucureşti şi este aproape de a semna cu gruparea dinamovistă.

"Vom avea o întânire cu Dusan Uhrin astăzi, e aproape să fie antrenor. Ne gândim de mai mult timp la el, dar acum se concretizează. Ştiu că Dusan impune respect, disciplină şi munceşte foarte mult. Am negociat cu mai mulţi antrenori şi am ajuns la concluzia că soluţia cea mai bună e Dusan. Eugen Neagoe trebuie să mai facă investigaţii, el a recunoscut primul că nu mai poate continua, asta îi arată caracterul lui. Cu siguranţă va reveni şi cred că este unul dintre cei mai buni antrenori din România", a declarat Prunea la Digisport Matinal.

Sebastian Moga şi Iulian Mihăescu vor continua ca antrenori secunzi la echipă, la dorinţa lui Uhrin.

Tehnicianul ceh de 51 de ani a mai antrenat în România pe Poli Timişoara şi CFR Cluj. De asemenea, el a condus Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Ultima echipă antrenată e Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018.

FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Eugen Neagoe au convenit în această seară încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare.

Numit la începutul lunii iunie la conducerea tehnică a echipei, Eugen Neagoe s-a prăbuşit pe banca dinamoviştilor în minutul 24 al meciului cu Universitatea Craiova, 0-2 pe Arena Naţională în etapa a doua a acestei ediţii de campionat, având nevoie de intervenţia urgentă a medicilor.

"Inima lui Eugen Neagoe a fost un pas să nu mai bată pentru fotbal, pentru Dinamo. Eugen Neagoe şi-a dorit foarte mult să formeze o echipă competititivă în Ştefan cel Mare, o echipă de play-off, de cupele europene la un club crescut din 1948 cu performanţa transmisă din generaţii în generaţii. Din păcate pentru toată suflarea dinamovistă, nu a reuşit să-şi îndeplinească visul din cauza problemelor medicale. Inima lui Eugen Neagoe are nevoie de linişte în aceste momente, de încurajările tuturor dinamoviştilor. Pentru că viaţa este mai importantă decât fotbalul indiferent dacă suntem suporteri, jucători, antrenori sau conducători. Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviştilor", a scris site-ul al FC Dinamo.

Sursa : news.ro

Supercupa Europei, arbitrată de o femeie; franţuzoaica Stephanie Frappart... José Luis Brown, campion mondial cu Argentina în 1986, a murit la vârsta de 62 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x