Florin Tănase: Mai avem mult de lucrat, cu siguranţă vom creşte de la meci la meci

 

“O victorie importantă, e primul meci, întotdeauna primul meci este mai dificil. Sşperăm să o ţinem pe aceeaşi linie şi să creştem de la meci la meci. La primul gol am avut puţin noroc. Mai avem mult de lucrat şi cu siguranţă vom creşte de la meci la meci ca joc colectiv”, a spus Tănase la Pro X.

El a precizat că îşi doreşte că ajungă la echipa naţională prin evoluţii, nu fiind considerat un favorit al selecţionerului.

În ceea ce îl priveşte pe Ianis Hagi, care potrivit presei sportive se află în Belgia pentru a semna cu Genk, Tănase a declarat că se bucură pentru jucătorul FC Viitorul: “Mă bucur foarte mult pentru Ianis. Este o echipă care joacă în Liga Campionilor, este un pas bun pentru el”.

Dennis Man a declarat că Milsami a fost un adversar incomod şi că el a avut ceva crampe. “Am întâlnit un adversar incomod. A fost foarte greu să-I deschidem. Voiam să înscriem mai mult, dar atât s-a putut. Sperăm ca de la meci la meci cei din atac să ne facem treaba cât mai bine. M-am simţit foarte bine, cu excepţia crampelor. Nici o săptămână de antrenamente nu am”.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’12, ’56.

În minutul 72, Lucian Filip a fost eliminat, la doar zece minute după ce a intrat pe teren, el primind al doilea cartonaş galben.

Returul va avea loc joia viitoare, la Orhei.

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe