Antena Căutare

Florinel Coman, întrebat dacă valorează 30-40 de milioane de euro: "Nu vreau să comentez aşa ceva, avem un meci important mâine"

Atacantul FCSB Florinel Coman nu a vrut să comenteze afirmaţiile patronului Gigi Becali că valorează zeci de milioane de euro. Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă valorează 30-40 de milioane de euro, jucătorul a răspuns:

Atacantul FCSB Florinel Coman nu a vrut să comenteze afirmaţiile patronului Gigi Becali că valorează zeci de milioane de euro. Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă valorează 30-40 de milioane de euro, jucătorul a răspuns:

"Nu vreau să comentez aşa ceva, avem un meci important mâine, haideţi să ne gândim la meci, să facem un joc foarte bun şi să ne calificăm mai departe."

Deşi lotul FCSB este măcinat de accidentări, Coman spune că el nu se teme că va avea probleme fizice.

"Nu joc cu teamă de accidentări, sunt foarte concentrat, nu mă gândesc deloc la accidentări. Când intru în teren, uit de oboseală, de accidentări, încerc să dau totul pentru echipă. La fel şi la antrenamente, nu am simţit încă nimic şi sper să nu simt. Dar ca oboseală, este normal să existe, dar accidentări, nu. Sper ca jucătorii accidentaţi să se întoarcă mult mai puternici decât au fost. Cred că oboseala este un factor, mai ales că jucăm din trei în trei zile, cei mici, cei de la udner 21, nu prea am avut vacanţă şi părerea mea este că din cauza oboselii se ajunge la accidentări", a spus el.

Jucătorul exclude o surpriză în meciul cu Alaşkert din manşa a doua a Ligii Europa şi este convins că echipa sa va putea ajunge în grupele competiţiei.

"Pot exista surprize, dar clar nu va fi cazul mâine. Eu cred că putem ajunge în grupele Europa League, am încredere în echipă pe care o avem, în jucători, avem un grup foarte valoros, aşa că eu cred că vom ajunge în grupe. Este un moment greu, dar eu cred că vom trece şi peste acest moment, depinde doar de noi, trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem şi vom avea o linişte şi vor reveni şi jucătorii accidentaţi, aşa că eu cred că vom trece şi peste asta",a afirmat Coman.

FCSB va evolua, joi, de la ora 21.30, la Giurgiu, cu echipa armeană Alaşkert, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

Sursa : news.ro

Marius Copil a fost învins de Marin Cilici în turul al doilea al Citi Open... Bogdan Andone spune că nu a vorbit cu Mihai Stoica după meciul pierdut de FCSB cu FC Botoşani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x