Antena Căutare

Floyd Mayweather a revenit in ring cu o victorie controversata

Floyd Mayweather este noul campion mondial la categoria semimijlocie in versiunea WBC, dupa ce a obtinut o victorie controversata prin KO in runda a patra in fata lui Victor Ortiz.

Pugilistul de 34 de ani, care a ajuns la a 42-a victorie a carierei, din tot atatea meciuri, si-a lovit adversarul in timp ce acesta isi cerea scuze pentru o lovitura ilegala cu capul, cu cateva secunde mai devreme.

La final, Ortiz a spus ca a primit loviturile care l-au trimis la podea inainte ca arbitrul ca ceara continuarea luptei. Evident, Mayweather a avut o alta varianta.

„Am primit o lovitura incorecta, apoi ne-am atins manusile, am revenit in meci si am lovit. Nu suntem aici sa ne plangem, trebuie sa te protejezi tot timpul", a declarat Mayweather, care a revenit in ring dupa o pauza de 16 luni.

Noul campion mondial si-a pierdut cumpatul in momentul in care celebrul reporter Larry Merchant i-a reprosat maniera in care a castigat: „De fiecare data te iei de mine. HBO ar trebui sa te concedieze, nu stii nimic despre box".

Replica lui Merchant nu s-a lasat insa asteptata. „Mi-as dori sa am cu 50 de ani mai putin pentru a-ti putea tabaci fundul", a raspuns reporterul in varsta de 80 de ani.

Urmatorul adversar al lui Floyd Mayweather ar putea fi britanicul Amir Khan, cei pugilisti urmand sa se lupte in 2012.

„Lupta dintre mine si Mayweather s-ar putea desfasura anul viitor. Este ceea ce imi doresc. Daca vrei sa ajungi cel mai bun, trebuie sa-l bati pe cel mai bun. Cred ca am tehnica si calitatile necesare pentru a-l invinge", a spus Khan pentru BBC.

Marele vis al fanilor boxului il reprezinta insa o confruntare intre Mayweather si Manny Pacquiao, circuland zvonuri conform carora lupta cu Ortiz a fost doar o incalzire pentru boxerul american inaintea unei lupte cu filipinezul, in 2012.

sursa: antena3

foto: Hepta

Maradona, acuzat ca ar fi primit mita pentru a convoca anumiti jucatori la nationala... Romania, campioana europeana la canotaj in proba de dublu rame fara carmaci feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x