Antena Căutare

Floyd Mayweather, învingător la puncte în fața lui Pacquiao! Decizia, contestată de fanii filipinezului

Americanul Floyd Mayweather l-a învins la puncte în unanimitate, duminică dimineața, la Las Vegas, pe filipinezul Manny Pacquiao, rămânând neînvins în carieră după 48 de meciuri, această victorie aducându-i titlul mondial de box la categoria welter în versiunile WBC, WBA și WBO

Americanul Floyd Mayweather l-a învins la puncte în unanimitate, duminică dimineața, la Las Vegas, pe filipinezul Manny Pacquiao, rămânând neînvins în carieră după 48 de meciuri, această victorie aducându-i titlul mondial de box la categoria welter în versiunile WBC, WBA și WBO

Cei trei arbitri-judecători, doi din Nevada, unul din Connecticut, au punctat clar: 118-110, 116-112, 116-112 în favoarea lui Floyd Mayweather, care rămâne astfel cu palmaresul intact în privința înfrângerilor după 48 de meciuri profesioniste, reunificând cele mai importante 3 versiuni ale categoriei welter (WBC, WBA, pe care le deținea deja, și, acum, și WBO, versiune în care era campion Pacquiao).

Imediat după gongul de final, ambii luptători s-au urcat pe corzile ringului şi s-au bucurat alături de fani! Numai că oficialii au văzut un singur învingător, Floyd Mayweather, iar acest lucru a născut controverse.

"A fost o luptă bună, am crezut că am cîștigat meciul. L-am lovit de foarte multe ori și chiar am crezut că l-am bătut. Se mișcă foarte mult și nu am putut să lovesc la fel de mult ca de obicei.

M-a lovit, i-am simțit puterea, însă i-am făcut față. N-am forțat mai tare în ultimele două runde, credeam că nu mai are rost să atac pentru că sînt în avantaj”, a spus Manny Pacquiao.

Evenimentul din Las Vegas a fost și unul monden, ringul fiind înconjurat de un veritabil parter al regilor show-business-ului și sportului american: Robert de Niro, Beyonce, Sting, Michael Jordan, Evander Hollyfield, Denzel Washington, Jessie Jackson, Paris Hilton, Adrien Brody, între alte vedete ale vieții publice americane, după cum anunţă Agerpres.

E un luptător extraordinar. Acum am înțeles de ce e în fruntea lumii boxului. Știam că o să cîștige cîteva runde, dar l-am ținut în afară.

N-am fost lovit clar, l-am lăsat să mă lovească, însă am știut să mă apăr. Sînt un luptător calculat. Tata voia să fac mai mult, însă Pacquiao e foarte bun. Nu puteam să-l atac încontinuu”, a spus Floyd Mayweather.

VESTE GROAZNICĂ! Soţia celebrului fotbalist Rio Ferdinand A MURIT! Avea 35 de ani... Galerie FOTO: Nu te-ai trezit la meciul dintre Mayweather şi Pacquiao! Vezi cele mai tari imagini din timpul luptei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x