Antena Căutare

Forlan s-a accidentat si va lipsi 4 saptamani

Inter este la un punct de locurile retrogradabile, antrenorul Gasperini a fost demis, a pierdut rusinos ultimul meci pe teren propriu in fata lui Napoli (3-0), iar acum, lista indisponibililor s-a marit la 6, dupa ce Forlan s-a accidentat si va lipsi o luna.

Diego Forlan a suferit o intindere musculara in partida Paraguay - Uruguay (1-1) si va lipsi de pe teren timp de 4 saptamani. Dupa un campionat mondial aproape perfect in 2010, Inter l-a transferat pe uruguayan de la Atletico Madrid pentru 5 milioane de euro, iar in acest sezon a evoluat in 7 meciuri pentru echipa lui Cristi Chivu, in care a marcat o data si a dat o pasa de gol.

Dupa startul dezastruos al lui Inter in Serie A, antrenorul Gasperini a fost demis, locul sau fiind luat de Claudio Ranieri. Pana acum, nici el nu a putut indrepta corabia, pierzand ultimele doua meciuri: 3-0 "acasa" cu Napoli si 2-0 cu Lugano, echipa din liga a doua elvetiana.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cornel Dinu: "Mai bine muream decat sa aud ce am auzit"... Extracomunitarii interzisi in ligile inferioare din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x