Antena Căutare

Fostul presedinte al arbitrilor in lacrimi: "Sunt nevinovat. Am ajuns aici din cauza presedintilor"

Vasile Avram nu a mai rezistat tensiunii nervoase si a izbucnit in plans la finalul sedintei in care instanta a aprobat propunerea DNA de cercetare pentru infractiunea de fals in acte si a izbucnit in plans.

"Nu am incalcat niciodata legea, nu am luat bani. Am incercat sa nu existe nici un fel de influente asupra arbitrilor, sa se intrerupa lucrurile necurate. Nu am intervenit niciodata in problemele de arbitraj. Am doi copii arbitri si nu imi permiteam sa calc stramb. Nu pot sa fiu nici ciuma, nici paria societatii" a declarat fostul presedinte CCA.

S-a dorit indepartarea mea de catre presedintii care nu mai aveau acces la butoane. I-am spus presedintelui FRF ca nu vreau sa fac delegari, ca vreau sa ma ocup de proiecte de dezvoltare. Mi-a spus ca nu se poate, eu sunt presedinte, eu raspund, ca deleaga altcuiva aceste atributii. Nu sunt un pericol public din moment ce nu sunt presedintele CCA. Am fost amenintat ca ma schimba. Mi s-a spus sa ma inchid in camera cu ei sa discutam. Ce, suntem in jungla?", a concluzionat Avram.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Borcea explica stenogramele: "Era vorba de sampanii, nu de bani, iar cu "step by step" Avram ma lua la mi... Avram s-a temut ca fiul sau ar putea-o arbitra corect pe Dinamo. Vezi discutiile purtate cu Borcea si Porumboiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x