Antena Căutare

Fotbaliştii se pot antrena individual de luni, a decis guvernul italian

Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de luni, când populaţia iese din izolare după mai mult de o lună şi jumătate, a decis guvernul italian, informează lequipe.fr.

Duminică, guvernul italian a dat undă verde antrenamentelor individuale pentru practicanţii sporturilor de echipă, activitate interzisă până acum din cauza pandemiei de coronavirus.

O circulară a fost transmisă deja de Ministerul de Interne către prefecţi, cu privire la noile prevederi în vigoare de luni şi până la 17 mai.

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a solicitat, vineri, Comitetului tehnico-ştiinţific, format din specialişti care ajută guvernul în probleme legate de Covid-19, să evalueze posibilitatea de reluare a antrenamentelor individuale pentru componenţii echipelor sportive.

Sportivii din cadrul disciplinelor individuale primiseră permisiunea să se antreneze individual de luni cu respectarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

Mulţi fotbalişti şi antrenori, între care Simone Inzaghi şi Paulo Fonseca, tehnicienii echipelor Lazio, respectiv AS Roma, au criticat vehement diferenţa de tratament în comparaţie cu sportivii disicplinelor individuale, cerând ca jucătorii să poată reveni la antrenamente în centre sportive, respectând toate măsurile de distanţare pentru a evita răspândirea Covid-19.

Mai multe cluburi din Serie A, între care Sassuolo, Bologna, Napoli, Lazio şi AS Roma, au anunţat că vor redeschide bazele de anternament pentru ca jucătorii să se pregăteasă în grupuri mici.

Sursa: News.ro

Jucătorii din Anglia, revoltaţi că nu li se spune că pot refuza să evolueze dacă Proiectul Restart va fi pus în aplicare... Juventus îşi deschide centrul de antrenament şi cheamă jucătorii străini la Torino. Ronaldo, aşteptat să revină în Itali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x