Antena Căutare

Fotbalistul ecuadorian Christian "Chucho" Benitez a murit la doar 27 de ani

Atacantul echipei antrenate de Razvan Lucescu, El Jaish, Chucho Benitez, a murit la doar 27 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Qatar.

Clever Chala, socrul lui Chucho, a declarat ca jucatorul se afla la masa in momentul in care a inceput sa se planga de dureri de stomac. Sotia lui, Lizeth, l-a dus la spital, insa nu a primit imediat ingrijiri. Dupa cateva minute, Chucho Benitez a suferit un stop cardiac, iar la scurt timp a incetat din viata. Sotia fotbalistului este disperata, aceasta aflandu-se s singura in Qatar, alaturi de cei doi copii ai cuplului.

Atacantul a fost transferat in urma cu trei saptamani, pentru 11,5 milioane de euro, de la formatia America la echipa El-Jaish. Chucho avea 24 de goluri pentru nationala Ecuadorului, in 58 de meciuri. Fotbalistul a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) si America (Mexic).

Foto: wikipedia

Ovidiu Cristea s-a impus in etapa a 5-a a Turneului de Biliard "Sereno Champions League"... VIDEO! Petrolul Ploiesti - Pandurii Tg Jiu 1-1/ Gicu Grozav, tradat de "scarita" in minutul 90!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x