FOTO! A murit o legenda a fotbalului ungar: Florian Albert

In urma acestui deces, stadionul va purta numele marelui jucator care s-a stins din viata la 70 de ani.

Florian Albert a evoluat nu mai putin de 15 ani pentru Ferencvaros Budapesta, in perioada 1959 - 1974. Evoluand atacat central, el a castigat 4 trofee de campion al Ungarei, Gheata de Aur (acordata jucatorului ce inscria cele mai multe goluri din campionatele tarilor din Europa) si a fost declarat cel mai bun jucator de pe batranul continent. A jucat de 75 de ori in tricoul nationalei tarii sale pentru care a marcat 31 de goluri.

Desi cauzele decesului nu au fost facute publice, presa de peste Tisa a aflat ca cu 4 zile inainte suferise o interventie chirurgicala pe artera coronariana. Avea 70 de ani.

Fanii i-au adus un ultim omagiu, aprinzand lumanari sub poza sa, asa cum se poate vedea din galeria foto de mai jos, preluata de pe Intact Images EPA. Stadionul lui Ferencvaros va purta incepand de astazi, numele marelui fotbalist.

Foto: Intact Images \ EPA

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri