Antena Căutare

Iancu neaga ca Dragomir i-ar fi cerut bani pentru a primi licenta

Finantatorul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a negat ca Dragomir i-ar fi cerut vreodata bani pentru ca formatia din Banat sa primeasca licenta pentru Liga 1.

"Nu mi-a cerut nimeni zeci de mii de euro pentru licenta, l-as fi strans direct de gat. E dreptul lor sa se autosesizeze in anumite cazuri, dar nu toate se transforma intr-un rechizitoriu. Munca procurorilor DNA se face in secret si poate si-au dat seama ca unele cazuri nu exista.Cert este ca Dragomir nu mi-a cerut niciodata bani, de cand am intrat eu in fotbal.

Iancu a dezvaluit si cele 3 invataturi spuse de Dumitru Dragomir:

"Sa nu crezi in nimeni care iti promite ceva, sa nu ceri nimanui ceva si sa investesti, ca nu te poate opri nimeni. Mircea Sandu m-a sunat intr-o dimineata si mi-a zis ca a hotarat sa sustina cnererea lui Mitica Dragomir, de a scoate licenta pe plan national. Eu i-am zis lui Dragomir ca nu cred in omul asta si ca vreau sa ajungem la Laussane", a spus patronul de pe Bega.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Explicatia huliganului: "L-am lovit pe Galamaz pentru ca s-a dat penalty"... FOTO! A murit o legenda a fotbalului ungar: Florian Albert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x