FOTO! Libienii si-au prezentat noul steag la Cupa Africii pe Natiuni

Pe Estadio de Bata, Zuway, Aboud si ceilalti componenti componenti ai nationalei Libiei si-au prezentat noul steag, cei 11 titulari, dar si cei din stafful tehnic, afisandu-l pe toata durata intonarii imnului.

Dupa ce a protestat impotriva faptului ca pe site-ul oficial al editiei din acest an a Cupei Africii pe Natiuni se afla vechiul steag, Libia si-a prezentat noul drapel exact la debutul competitiei.

La intonarea imnului, inaintea meciului cu Guineea Ecuatoriala, toti rezervele din lot, alaturi de stafful tehnic, arborat steagul ce a devenit simbolul democratiei dupa alungarea lui Gaddafi.

Vezi galeria foto de mai jos, preluata de pe Intact Images / EPA!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri