Antena Căutare

FOTO REPORTAJ! Romania - Uruguay, 1-1: Amical pretios pentru tricolori

Vizita Uruguay-ului a fost pentru tricolori un amical de basm, precum ninsoarea din ultimele minute, oaspetii creeand feerie de la mijloc in sus prin tridentul ofensiv Cavani-Suarez-Forlan.

Partida a inceput inca din secunda 102'' pentru uruguaieni, cu sutul bine plasat al "amazonianului" Cavani, punctat pe tabela, in timp ce Mutu inca isi mai regla tirul in minutele 4' si 8'. "Dansul" lui Cavani este cel care a facut diferenta in primele minute de joc, in timp ce atacantul Cesenei inca dadea impresia unui amical intre foste glorii.

Senzatia a persistat si in continuare, iar cand Cavani facea alunecari in propria aparare decarul nostru apela la mai multe calcaie de efect, fara niciun efect. Doar Torje a mai prins, prin minutul 10, un sut ca de antrenament spre poarta adversa.

In timp ce ai nostrii jucau agresiv si faceau un pressing mai degraba haotic, Uruguay-ul a temporizat cu clasa. Plictisit de atatea imprecizii, Cavani a mai incercat o data spatiul portii, de aceasta data lovind vinclul (minutul 17), profitand de balbele din aparare.

Ce reluare! Marius Niculae ia si el la tinta transversala in minutul 25.

Chiar si portarul Muslera arata talent la o degajare din mana, direct pe om, pana la mijlocul terenului. Si daca e posibil, Cavani "strica" doua actiuni de poarta.

"Spectacolul" se muta in tribune

"Mircea Sandu este o mizerie" si injuraturi la adresa lui Dumitru Dragomir se aud in cor din tribune, dinspre peluza sud. In curand cordonul de jandarmi se aduna in jurul suporterilor.

Mutu si Marius Niculae construiesc in minutul 27 pentru varful lui Nancy, dar acesta ajunge prea tarziu la intalnirea cu balonul. Doar Torje mai incearca cate o actiune in banda.

Cavani centreaza si tot el da cu capul

Daca Forlan atrage atentia schiopatand, dupa o contra mai dura din partea unui adversar, Cavani face un nou tur de forta fotbalistic. In minutul 35 se angajeaza intr-un triunghi de pase la mijlocul terenului, paseaza si sprinteaza imediat, primeste iarasi mingea, paseaza cu capul, apoi preia din nou cu pieptul si suteaza spre poarta. In minutul 36 ii este refuzat un penalti dupa un presupus fault in careu al lui Tatarusanu.

Iar Tata' nu se dezminte nici la Nationala, trimitand o degajare sutata (minutul 37) direct in vedeta din atac a lui Napoli.

De apreciat siguranta fundasilor Papp, Chiriches, ultimul cu o dubla deposedare salvatoare in minutul 44' dupa o gafa marca Latovlevici.

Confirma "sperantele" Torje si Stancu

Torje are in sfarsit o ocazie mai mare de gol imediat dupa pauza dupa o angajare foarte buna venita din centru, dar golul vine de la omul despre care Piturca spunea este in forma, Bogdan Stancu, dupa o centare a aceluiasi Torje.

Vedetele oaspetilor sunt scoase rand pe rand, astfel ca spectacolul revine in tribune in minutul 59', cand mare parte din peluza sud este evacuata de jandarmi. Motiv pentru ca tot stadionul sa il "condamne" din nou la puscarie pe Dragomir.

Stancu mai rateaza o data pe sfarsitul partidei.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: A1.ro

Steaua se intoarce in Ghencea... FOTO! Suporterii de pe Natonal Arena au scandat impotriva conducerii fotbalului romanesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x