Antena Căutare

Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după 17 ani de căsnicie. Cine e femeia alături e care fotbalistul ar fi început o idilă

Căsnicia de 17 ani dintre Francesco Totti și Ilary Blasi se destramă. Presa internațională scrie despre marele internațional și prezentatoarea TV că au ajuns la capătul relației. Totti și Blasi au împreună trei copii: Cristian, Chanel și Isabel.

colaj de fotografii cu francesco totti si ilary blasi Galerie
Căsnicia de 17 ani dintre Francesco Totti și Ilary Blasi se destramă. | Getty

Francesco Totti și Ilary Blasi au trăit o frumoasă poveste de iubire din anul 2022. Trei ani mai târziu după ce au început să formeze un cuplu, cei doi au decis să-și oficializeze relația.

La începutul acestui an, însă, legăturile dintre ei au fost zguduite de o posibilă relație extraconjugală a fostului jucător de la AS Roma. Întrebați în acea perioadă despre o posibilă idilă care ar duce la destrămarea cuplului, cei doi au negat zvonurile.

Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după 17 ani de căsnicie. Celebrul cuplul din Italia pune capăt relației

Francesco Totti ar fi început o idilă cu Noemi Bocchi, fosta parteneră a unui ex-manager de la Lazio. Gsp scrie că fotbalistul ar sta "în pat cu dușmanul".

Cu toate că nu există dovezi clare care să ateste informațiile care circulă la nivel internațional despre o altă femeie în viața starului Francesco Totti, relația dintre el și soția lui s-a încheiat. Anunțul a fost făcut de italienii de la Dragospia, citați de Mundo Deportivo.

”Francesco Totti și Ilary Blasi vor comunica poporului italian, printr-o declarație comună, decizia de a se separa în mod consensual”, au scris jurnaliștii din Italia.

Citește și: Cine este Alexia Tatu, campioana de la Wimbledon. A câștigat finala junioarelor sub 14 ani, în care s-a luptat cu altă româncă

Conform publicației Repubblica, Totti și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci, din februarie, că se desparte de ea pentru a fi alături de Noemi. Sursa citată notează că Noemi Bocchi a fost prezentă la meciul dintre Roma și Genoa, din acea lună. Ea s-ar fi așezat la două rânduri în spatele fostului mare fotbalist.

Mai mult, blonda i-ar fi fost alături și în cele mai grele clipe. În 2021, după ce Francesco Totti a avut un accident de mașină, ea a fugit de la o petrecere pentru a fi alături de el.

"il Capitano", Francesco Totti, o viață de film și o carieră impresionantă

Francesco Totti Ufficiale OMRI este un fost jucător italian de fotbal în vârstă de 45 de ani, care a jucat toată cariera de senior la clubul A.S. Roma în Serie A. El este pe primul loc ca marcator în Seria A(300) și cu cele mai multe prezențe în Seria A (593).

Starul italian fost căpitanul echipei AS Roma și a avut numărul 10 pe tricou. El a jucat la naționala Italiei, între 1998 și 2006, pentru care a marcat 9 goluri. Datorită devotamentului său față de clubul la care a activat toată cariera sa de fotbalist, Totti a fost poreclit "il Capitano".

La echipa națională el a bifat mai multe reușite:

  • Campionatul Mondial de Fotbal: Câștigător: 2006;
  • Campionatul European: Finalist: 2000;
  • Campionatul European U-21: Câștigător: 1996;

Individual, el are un palmares bogat:

  • FIFA 100 (ales de Pelé)
  • Echipa turneului CM 2006
  • Echipa turneului UEFA EURO 2000
  • Fotbalistul anului în Serie A: 2000, 2003
  • Fotbalistul italian al anului: 2000, 2001, 2003, 2004, 2007
  • Cel mai bun tânăr fotbalist din Serie A: 1999
  • Golgeterul Seriei A: 2006-2007
  • Gheata de Aur: 2006-2007
Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc... Salariul jalnic încasat lunar de Gică Hagi. Ce sumă de necrezut primește de la Farul Constanța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x