Antena Căutare

Francezii rad de National Arena: Un camp grotesc de cartofi

Nu doar scorul meciului dintre Romania si Franta a dezamagit, ci si gazonul Arenei Nationale care a cedat la doar cateva minute dupa fluierul de start. Bucati de iarba sareau in toate directiile. Nu au observat doar jucatorii, ci si spectatorii si evident, presa franceza. Jurnalistii s-au scandalizat spunand ca este o bataie de joc.



Presa franceza a criticat dur starea gazonului. Jurnalistii francezi au asemanat terenul cu un camp de cartofi sau o gradina plina de musuroaie de cartita. "Arena Nationala e un paradox. Cum poate un stadion de asemenea anvergura sa aiba un asa gazon? Sigur, campul de cartofi pe care a evoluat nationala Frantei nu poate explica in totalitate jocul oaspetilor", a comentat L'Equipe.

"Pe un teren nedemn pentru o partida internationala de acest nivel, Franta n-a putut mai mult de o remiza cu Romania. Gazonul s-a dislocat si a devenit realmente imposibil", a notat publicatia France Football.

"Arena Nationala a avut totul, mai putin gazon. Era complicat sa joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci international s-au prins intr-un joc in care fiecare schimbare de directie, alunecare, transforma iarba intr-un grotesc camp de cartofi", a scris Le Monde.

Gazonul de la Arena Nationala a costat aproximativ 200 de mii de euro si a fost adus din Italia. A fost importat si montat de catre firma lui Adrian Oprisan, fratele presedintelui PSD Vrancea, Marian Oprisan.

Foto: Gsp.ro

Victor Piturca: "Era greu sa ne mai calificam. Baietii s-au comportat foarte bine"... US Open: Rafael Nadal vs Andy Roddick, in sferturile de finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x