Antena Căutare

Franck Ribery, intre Bayern Munchen si Real Madrid

Ramane Franck Ribery la Bayern sau pleaca la Real Madrid? Potrivit ziarului croat Vecernji, care-l citeaza pe coechipierul francezului, Ivica Olici, clubul munchenez "i-a dat un ultimatum lui Ribery".

Olici le-ar fi spus jurnalistilor din tara sa, care tocmai l-au desemnat cel mai bun jucator din Croatia pe 2009, ca "Ribery nu s-a inteles cu antrenorul Van Gaal. Iar clubul i-a dat termen pina la sfirsitul lui martie sa se decida daca-si prelungeste contractul".

Afirmatii pe care Olici nu le recunoaste: "Sunt pur si simplu inventii. Eu am discutat cu reprezentantii ziarului dupa meciul cu Mainz si le-am spus doar ca-l consider pe Ribery unul dintre cei mai buni jucatori din lume, ca a fost trei luni accidentat si de aceea n-a jucat. Nimic mai mult".

Ribery mai are contract cu Bayern pana in 2011. Presedintele Uli Honess a spus ca intentioneaza sa-i prelungeasca acordul, dar daca nu se vor intelege, ii va da unda verde francezului pentru transfer. Nemtii vor 50-60 de milioane in schimbul lui.

gsp.ro
Steaua are capitan veteran... Fed Cup/ Romania, in grupa cu Elvetia, Croatia si Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x