Antena Căutare

Frank Lampard lipsește de la antrenamentele lui Derby County pentru a negocia cu Chelsea

Derby County se aşteaptă ca Lampard să ajungă la un acord cu gruparea londoneză şi precizează că a început căutarea unui nou antrenor. Sezonul trecut, Derby a terminat pe locul 6 în liga a doua şi a ratat promovarea în Premier League după finala play-off-ului, în care a fost învinsă, cu 2-1, de Aston Villa.

Derby County a anunţat că i-a acordat lui Frank Lampard permisiunea de a lipsi de la antrenamente, luni şi marţi, pentru a negocia cu fosta lui echipă, Chelsea Londra, preluarea conducerii tehnice.

Derby se aşteaptă ca Lampard să ajungă la un acord cu gruparea londoneză şi precizează că a început căutarea unui nou antrenor.

Sezonul trecut, Derby a terminat pe locul 6 în liga a doua şi a ratat promovarea în Premier League după finala play-off-ului, în care a fost învinsă, cu 2-1, de Aston Villa.

Echipa din Championship şi-a reluat pregătirile în vederea noului sezon, dar se poate lipsi de Lampard, ţinând cont că în această perioadă predomină antrenamentele fizice, care sunt conduse de staff-ul specializat.

Chelsea Londra caută un nou antrenor, după ce Maurizio Sarri a plecat la Juventus Torino,

În vârstă de 41 de ani, Lampard este un jucător emblematic al londonezilor, pentru care a evoluat între 2001 şi 2014, perioadă în care a disputat 648 de meciuri şi a câştigat 11 trofee.

Sursa : news.ro

Presa franceză anunță transferul lui Tanguy Ndombele, de la Lyon la Tottenham, pentru 72 de milioane de euro... Gonzalo Higuain revine la Juventus. Chelsea nu a prelungit împrumutul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x