Antena Căutare

Franta e in semifinalele Cupei Mondiale la Rugby

Cocosii galici s-au impus in fata Angliei lui Wilkinson.

Franta a reusit o prima repriza senzationala sambata, la Auckland. Cu 16-0 conduceau cocosii la jumatatea meciului dupa ce au reusit doua eseuri prin Vincent Clerc si Maxime Medard. Dimitri Iachvili a mai reusit si doua lovituri de pedeapsa, plus transformarea unui eseu si echipa lui Marc Lievremont luase o optiune serioasa pentru calificarea in semifinale.

Englezii s-au trezit abia dupa pauza. Au culcat si ei balonul in terenul de tinta al "cocosilor" prin Ben Foden, iar Jonny Wilkinson a transformat. La 17-6, reprezentativa "trandafirului" s-a napustit cu toate liniile peste francezi, dar Les Blues s-au aparat exact. Mai mult, au mai reusit o actiune de toata frumusetea in minutul 73, incheiat printr-un drop-goal al lui Francois Duc. Mai erau doar 7 minute, dar Anglia mai spera intr-o minune, mai ales ca in minutul 77 a mai marcat un eseu, prin Mark Cueto.

Francezii nu le-au mai dat insa posibilitatea englezilor sa se apropie de terenul lor si finalul i-a gasit cu mainile ridicate, la 19-12.

E a cincea semifinala de Cupa Mondiala consecutiva reusita de francezi care si-au luat astfel revansa in fata Angliei pentru semifinala pierduta in fata britanicilor, acum patru ani, chiar pe teren propriu: 9-14.


In semifinale, Franta va intalni Tara Galilor, pe 15 octombrie, la Auckland.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Gigi Becali: „Piturca are noroc doar cand joaca pe bani multi, la ruleta”... Rat, Sinmartean si Moti au parasit cantonamentul, Tamas e incert » "Tricolorii" se antreneaza la Mogosoaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x