Antena Căutare

FRF: Timisoara si Bistrita raman retrogradate/Sageata Navodari - Vointa Sibiu, barajul pentru ultimul loc in Liga 1

Comitetul de Urgenta al FRF a decis azi ca ultimul loc ramas disponibil in Liga 1 dupa retrogradarile echipelor FC Timisoara si Gloria Bistrita sa fie ocupat de invingatoarea unui meci de baraj intre Sageata Navodari si Vointa Sibiu. Meciul de baraj se va disputa in sistem tur-retur, la 2 si 6 iulie.


Comitetul de Urgenta al FRF, format din Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Octavian Goga, a luat in unanimitate decizia de a programa meciul de baraj.

Vicecampioana FC Timisoara nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Cele trei formatii nu au primit licenta dupa ce directorul de licentiere al FRF, Viorel Duru, a facut apel la decizia Comisiei pentru Acordarea Licentei Cluburilor.

In locul formatiei FC Bihor, in Liga I va promova CS Mioveni, locul 3 in Seria a II-a a ligii secunde. Gruparea argeseana se alatura, astfel, formatiilor Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna si Petrolul Ploiesti, care au promovat din Liga a II-a.

Din Liga 1 au retrogradat FC Timisoara, Gloria Bistrita, ambele din cauza licentei, Universitatea Craiova, Victoria Branesti si Unirea Urziceni. Echipa Sportul Studentesc, retrogradata sportiv, va ramâne in Liga 1.

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Wimbledon... Biletele pentru meciul cu Argentina vor costa intre 50 si 700 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x